perjantai 30. syyskuuta 2011

What do you actually do?


Maanantai iltana tämän kysymyksen esitti minulle naapurini, tiedustellen sitä, että mitäs te oikestaan teette täällä töiden lisäksi?

Tämän viikon perusteella voisi sanoa, että kaikenlaista. Tuntuu, että vasta eilen oli maanantai ja yllättäen ollaankin jo kohta viikonlopussa. Jos työpäivät menevät nopeaan niin kyllä illat hurahtavat vielä nopeammin. Tämän viikon iltoihin ja aamuihin on sisältynyt muun muassa: joogaa, kuntosalia, naapurin synttäreitä, juna- ja bussilippujen ostoa, ulkona syömistä ja leffassa käyntiä sekä tietysti sitä katolla hengailua.

Maanantaina saimme nauttia naapurien seurasta, kun menimme Allin kanssa hiukan epämääräisen kutsun perusteella naapurimme veljen syntämäpäiville. Juhlat olivat hyvin pienet, juhlittiin kuuden ihmisen voimin naapurien katolla, mutta oli sitäkin mukavampaa jutella naapureiden kanssa kunnolla. Ovat siis nuorehko, koulutettu pariskunta ja puhuttavaa riitti. Käsiteltiin siinä niin intialaista politiikkaa kuin Bollywood elokuviakin.

Kuvituksena viikonlopun kauneushoitojen tuloksia.


Aamuihin on tällä viikolla kuulunut sekä joogaa että kuntosalia. Joka aamu on ollut sähkökatko klo 7-8 ja siinä helteessä on sama hikoileeko sängyssä vai kuntoillen. Moni muukin käy salilla, joten aina löytyy seuraa ja joogahan onkin meidän talolla. Jotain hyötyä on siitä että menee töihin kymmeneen, ehtii siinä paremmin kuntoilla.

Kuntosali jolla me käydään ei olisi suomalaisilla standardeilla mikään erikoinen, mutta täällä se menettelee. Paikan omistaja on aikamoinen persoona, Bobby on entinen ja ehkä vähän nykyinenkin Bollywood näyttelijä, joka neuvoo innokkaasti kaikkia. Mullekin kertoi voivansa opastaa hyviä liikkeitä, joilla saisin leveät reiteni kapeimmiksi. Kieltäydyin kohteliaasti ja kerroin olevani tyytyväinen kroppaani näin. Bobby hiukka hämmentyi vastauksesta, mutta onpahan saanut kuntoilla rauhassa sen jälkeen.

Sieltä kauneussalongista, hoitoja maailman likaisimpien jalkojen kimpussa.


Keskiviikkona oli voimien ponnistuksena saada ostettua junaliput kymmenen hengen porukallemme kun suuntaamme Bikaneriin kamelisafarille 7.-9.10. Lippujen osto kävi asemalla yllättävän kivuttomasti ja suunnattiin sen jälkeen eräälle ostarille syömään Pizza Huttiin ja nauttimaan taas yhdestä Bollywood leffasta. Ja tähän väliin, vaikka paikallinen ruoka on pääosin hyvää niin välillä vaan tekee mieli jotain ns. Länkkärisapuskaa. Uskokaa pois, riisi ja chapatti alkavat tulla ulos korvista jossain vaiheessa!

Loppuviikkoon kuuluu vielä coach surfing meetingiä sekä huomenna töihinkin yhdistyvää lasten jalkapallo-ottelua, jonka eräs vapaaehtoisena toiminut valmentaja järjestää. Siispä niin, we actually do quit a lot in our freetime! Kuten naapurikin sitten totesi puuhaa ja menemistä riittää, ehkä ensi viikolla voisi vähän lepäilläkin joku ilta niin jaksaa tätä töiden ja iltamenojen yhdistelmää.

1 kommentti:

  1. Moikka Saara! FB oli jotenkin päättänyt että sun (ja monen muun) statukset yms. ei ilmesty mun uutisvirtaan, joten oli mennyt jotenkin ihan ohi, että teikäläinen paahtaa nyt Intiassa :) kävinpäs sitten kurkkimaan kuulumisia ja päädyin tänne. Tosi kiva oli lukea että mitä oot puuhannut, ei mulla oikein muuta kun halusin vaan moikkailla. Ihanaa oloa sinne ja nauti!

    -Annika talolta-

    VastaaPoista